Pretraži

,,OŠTEĆENA“ JE USKORO NAPOLJU: Bekvalčeva otvoreno za IDJTV o novom albumu koji sprema

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ bekvalceva

Bekvalčeva je uz zanosnu fotografiju istakla da radi na novoj muzici, te da svojoj publici sprema "strašne pesme".

Zaintrigirani ovom objavom, kontaktirali smo Natašu i njen tim, te saznali detalje koji interesuju njenu publiku, a Nataša nam je otkrila da je na najproduktivniji način iskoristila period karantina i da je novi album ubrzo napolju.

  • Ovaj period iskoristila sam da natenane sa svojim saradnicima radim na albumu i novim pesmama koje planiramo da izbacimo u toku naredne, nadam se, mnogo bolje godine za sve nas. Već nakon Nove godine ulazim u studio, jer je onaj najteži deo oko albuma skoro pri kraju. Sada sledi onaj deo koji najviše volim, a to je rad u studiju, gde možemo da maštamo i pustimo svim svojim talentima na volju – započela je Nataša.


Iako je poslednji album izbacila daleke 2016. godine, ono što je ostalo isto jeste tema albuma, a pevačica ne krije zadovoljstvo kada je u pitanju projekat koji su napravili tokom ove pošasti koja nas je zadesila.

  • Kao i uvek ključna tema je ljubav, jako sam ponosna i zadovoljna albumom i nadam se da će sa njim doći ono zbog čega sve i nastaje, a to je druženje sa publikom i mesto gde muzika živi na bini, na sceni, pred ljudima. Album je jedna celina za koju se nadam da će se svideti publici koja me prati od početka karijere, ali i klincima koji su se tek tada rodili. 

Novosadska barbika, kako je mnogi zovu i dvadeset godina nakon što je kročila na scenu, ne poriče da su njene pesme autobiografske od samog početka karijere do današnjeg dana, te ističe da je u svakoj uživala dok je učestvovala u pravljenju, ali da jedna ima posebno mesto u njenom srcu, koja će se naći na ovom albumu i koju publika priželjkuje već dugi niz godina. U pitanju je numera ,,Oštećena".

  • Uvek i zauvek sve moje pesme su autobiografske. Za dvadeset godina, nikada pesmu nisam kupila, već u svakoj učestvovala i svaka je pravljena za mene. Pesma ,,Oštećena" je prolazila kroz različite faze i probleme, ali tek kada sam je poslušala u njenom krajnjem obliku shvatila sam da je i meni i njoj to bilo potrebno. Ona je jedna od najintimnijih pesama i možda iz tog razloga već više od tri godine ne mogu da je otpevam. Sada je došlo vreme. 

S obzirom na to da publika uopšte nije krila oduševljenje kada su ugledali njenu objavu na Instagramu, ona se osvrnula na njihovu podršku koju joj pružaju godinama unazad.

– Zahvala sam na toj energiji, koja mi zaista daje krila, ali to od mene iziskuje i ogromnu odgovornost. Zato svaki svoj album radim toliko dugo i sa toliko ljubavi, strpljenja i pažnje – zaključila je Nataša.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz