Pretraži

„OSTAVILA BIH KARIJERU ZBOG PORODICE“: Tamaru Milutinović su mnogi osudili zbog ovog stava, a ona im uputila jasnu poruku

Showbiz
0
Photo: Instagram/darkojevtic10

Tamara je pre izvesnog vremena pričala o porodici i njenim poslovnim planovima kada zasnuje istu. Ona je izjavila da kada se uda i zasnuje porodicu planira da se povuče sa javne scene i na prvo mesto stavi muža i dete. Ovaj njen stav se tom prilikom našao na udaru kritika i mnogi su smatrali da je ovakvo pevačicino razmišljanje pogrešno, te da treba da ostane verna i dosledna sebi i svojoj karijeri.

Ja zaista jesam porodični tip. U poslednje vreme me svi osuđuju kada kažem da bih ostavila karijeru zbog porodice. Ja sam žena koja živi od ljubavi, bila bih nesrećna žena kada bih zapostavila ljubav zbog karijere. Ali ostala bih negde dosledna sebi i snimala pesme, da ne nestanem potpuno, jer opet, ne bih bila srećna sa te poslovne strane, s obzirom na to da sam navikla da imam svoj novac. Volela bih da porodica koju ja oformim, bude velika kao moja – rekla je ona prošle godine.

Sada su ponovo isplivale ove njene izjave jer su fanovi zabrinuti da će Tamara zaista odustati od karijere, te da neće više imati prilike da uživaju u njenim numerama. Da li će pevačica zaista ostati ovakvog stava ili napraviti samo kratku pauzu, ostaje nam da vidimo.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz