Pretraži

OSTAJE IZA REŠETAKA: Numeru produžen pritvor

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/HAZZE
  • Sud mu je na predlog tužilaštva produžio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo – rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Reper je uhapšen početkom januara ove godine.Optužnim predlogom koji je juče podnet sudu, tužilaštvo je zatražilo da sud Numera osudi na kaznu od godinu i po dana zatvora zbog krivičnog dela nasilje u porodici, kao i da mu izrekne meru bezbednosti zabrane prilaženja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od tri godine.

Tužilaštvo je takođe ukazalo da je istražujući ovaj slučaj došlo do saznanja da je on izvršio krivična dela u odnosu na još dve ženske osobe na osnovu čega je formIran poseban predmet protiv njega.

Radivojević se optužnim predlogom tereti da je krivično delo izvršio tokom 2020. i 2021. godine zaključno sa 22. oktobrom 2021. godine, tako što je u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad bivšom vanbracnom partnerkom L.C. (u kom periodu su živeli u zajedničkom domaćinstvu).

Devojka nasilje nije prijavljivala iz straha i jer je, kako navodi tužilaštvo, okrivljeni stalno emotivno manipulisao njom dok su živeli zajedno.

Tužilaštvo apeluje da eventualno i druge njegove žrtve prijave nasilje, što će učiniti direktno u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u ulici Katanićevoj 15 ili elektronskim putem na mail: [email protected]

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz