Pretraži

OSLOBOĐENA OPTUŽBI: Britni Spirs nije kriva za napad na kućnu pomoćnicu

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Britni neće biti optužena jer nema dovoljno dokaza da se krivično delo dogodilo i nema povreda na zaposlenoj, saopštilo je Okružno državno tužilaštvo u okrugu Ventura.

Zaposlena je 16. avgusta podnela tužbu nakon navodnog konflikta u kući pevačice. Tvrdila je kako je joj je Britni istrgnula mobilni iz ruku, ali je nakon istrage zaključeno kako na njoj nema vidljivih povreda, niti značajnog oštećenja na mobilnom telefonu.



– Tužilaštvo okruga Ventura je odbacilo prekršajnu prijavu protiv Britni Spirs, što nije iznenađenje. Odeljenje šerifa priznalo je da se radi o izuzetno malom incidentu i navodi se kako nije bilo napada niti povreda – potvrdio je advokat pevačice Metju Rozengart.

– Kao što sam već rekao, ovo nije ništa drugo nego preterivanje i nagađanje. Da se radilo o nepoznatoj osobi, a ne Britni Spirs, uopšte ne bi bilo ni popraćeno – dodaje advokat.

Metju Rozengart tvrdi kako zaposlena nije ni trebala da ponese tužbu i da je tužilac učinio pravu stvar.

– Nažalost, očito je da neki nisu naučili ništa iz prošlosti, a mi se nadamo da će mediji i drugi više poštovati gospođicu Spirs u budućnosti – zaključuje advokat.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz