Pretraži

„OSEĆATE NEPRIJATNOST I SRAMOTU KADA TO GLEDATE“: The Weeknd odgovorio na negativne komentare na račun serije „The Idol“

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/theweeknd

Prema svim pokazateljima serija obara sve rekorde i prevazišla je Netfliksove najpopularnije serije.



Ipak, komentari na račun ovog ostvarenja nisu nimalo pozitivni. Povela su se brojna pitanja o pravima žena, te su mnogi seriju okarakterisali kao ponižavajuću za žene.

Nakon prikazivanja druge epizode i eksplicitne scene između dva glavna lika, Tedrosa koga tumači The Weeknd i Džoslin koju tumači Lili-Rouz Dep, oglasio se The Weeknd koji je naglasio da ova scena nije snimana kako bi "bila seksi".

Nema ničega seksi u njoj. Koristili smo "Niske strasti" kao referencu, odnosno Verhoevna. Verhoven je bio kralj satiričnih trilera devedesetih – da postoji trenutak termina "seksi" u njegovim filmovima, ali postoje i drugi momenti koji su urnebesni. Kako god da se osećate dok gledate ovu našu scenu, bilo da je neprijatnost ili da se osećate odvratno ili sramotno zbog likova. Sve ove emocije se skupljaju, moj lik se zaglavio preko glave, a situacija je takva da on ne treba da se nalazi u njoj – rekao je Abel o sceni o kojoj se već danima polemiše.

On je još jednom stao u odbranu serije, navodeći da iako je sama po sebi mračna, uvek su prisutni elementi komedije i snimana je tako da drži publiku na ivici.

Kada se radi o ovoj seriji želeli smo da se poigramo sa emocijama. Upravljamo vašim osećanjima kroz epizode. Nema nikada rutine i to je rađeno namerno. Bez obzira na to koliko je scena mračna, uvek možete pronaći nešto smešno u njoj.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz