Pretraži

„OSEĆAM SE TAKO BESPOMOĆNO“: Majka Lijama Pejna otkrila nove detalje o njegovom stanju nakon hitne hospitalizacije

Showbiz
1
Photo: Instagram/liampayne

Pevač se osećao loše dok je bio na odmoru sa svojom devojkom Kejt Kasidi na jezeru Komo u Italiji.



Kako se navodi, Lijam i Kejt su proslavljali prvu godišnjicu veze, kada se njemu naglo slošilo u njihovoj kući pored jezera. On je odmah odvezen u Hitnu, a potom primljen u bolnicu, gde će morati da ostane nekoliko dana.

Sada se oglasila i njegova majka Karen Pejn koja je vidno zabrinuta jer nije pored sina.

  • Svi smo zabrinuti zbog toga, ali jednostavno moramo da nastavimo. To je užasno – on je tamo, u Milanu i izgleda da će tamo ostati još nedelju dana. Osećam se tako bespomoćno. Sve što možemo da uradimo jeste da sedimo ovde i nadamo se najboljem. Ne možemo da uradimo bilo šta, bespomoćni smo. Ovo je tako užasna situacija i samo se nadamo da je na najboljem mogućem mestu – prenosi Blic Žena. 

Podsetimo, izvor za strane medije rekao je da lekari sumnjaju da je u pitanju problem koji se danima samo pogoršavao.

  • Lijam je u lošem stanju, ali je na najboljem mestu na kojem može da bude i lekar će napokon moći doći do kraja da saznaju šta se dešava sa njim. Naravno da mu je žao što je upropašćeno njegovo putovanje sa Kejti, ali barem je uz njega da mu pomogne. Lekari su ga upozorili da neće ići kući još najmanje šest dana. Žele da urade sve moguće testove kako bi u potpunosti razumeli problem, ali sada sumnjaju da već neko vreme postoji problem u pozadini koji se samo pogoršavao – ispričao je insajder, piše Daily mail.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz