Pretraži

„OSEĆAM KAO DA SAM OSTVARILA SVOJE DEČIJE SNOVE“: Sofija Milošević zablistala na premijeri „Barbi“ filma, Anna Lazarević se pojavila bez Janka (FOTO)

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Ovaj događaj bio je povod za okupljanje brojnih poznatih ličnosti, pevača i influensera, te smo imali priliku da vidimo brojne srpske lepotice u roze kreacijama koje su neodoljivo podsećale na popularnu lutku.



Ostvarenje je prikazano u distribuciji Blitz filma, koji su eksluzivni distriburteri Warner Bros studija. Oni su ostvarili saradnju sa Sofijom Milošević i njenim brendom, zbog čega su mnoge dame ponele upravo Sofijine haljine.

Kako je i sama rekla, Sofija se pronalazi u ulozi srpske Barbike, a potom otkrila kako gleda na poređenje sa Margo Robi.

Imala sam bezbroj Barbika. Kažem bezbroj zato što svaki put kad mi ujak donese Barbiku, moj brat joj otkine glavu, ali igrala sam se sa Barbikama, to mi je bila omiljena lutka i mnogo sam srećna što sam večeras ovde. Osećam se kao da sam ostvarila svoje dečije snove. Kao mala sam kreirala haljine koje su bile presmešne, ali ja sam smatrala da su remek delo – rekla je Sofija.

Na premijeri se našla i popularna influenserka mlađe generacije Anna Lazarević koja je u detinjstvu, kako sama navodi, bila muškobanjasta, te je više trčala za loptom.

Iskreno nisam se igrala sa Barbikama. Verovatno ljudi znaju, ali ja sam igrala fudbal, ja sam bila skroz tip koji igra fudbal, voli životinje i sve oko toga. Tek malo kasnije, kako sam odrastala sam počela da se igram sa Barbikama. Za mene je to malo strano, ali sad kako sam starija sve više volim rozu boju i tako te stvari.

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV

Nedavno je Anna podelila sa svojim pratiocima da je već neko vreme u vezi sa popularnim jutjuberom Jankom. Ipak, ona je na ovu premijeru došla sa mamom, ali je fanovima poručila da nema razloga za brigu.

Janko ide svuda sa mnom, verovatno će sad svi tumačiti zašto nije došao sa mnom da li smo raskinuli, ali ne. Rekao mi je da želi svuda da bude sa mnom, ali me je zamolio da ga na ovu premijeru ne zovem, mislio je da će biti jedino muško. I stvarno jeste, ima dosta devojaka, ali što da ne može da bude Ken. Tako da je večeras moj plus jedan moja mama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz