Pretraži

„OSEĆALA SAM SE KRIVOM“: Kloi Kardašijan progovorila o iskustvu sa surogat majkom

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Kloi je tim putem dobila sina kojem je dala ime Tejtuma, a sada je rešila da o celom iskustvu detaljno progovori.



Prema njenim rečima, osećala je izvesnu dozu straha, jer „nije odmah bilo one povezanosti koju je imala s Tru", starijom ćerkom.

–  Još sam u stanju šoka, po pitanju čitavog tog… iskustva. Celo to drugo stanje, moja je glava bila kao u pesku. Tek kad sam dobila poziv da je vreme, da se surogat majka porađa, tada sam registrovala istinski šta se dešava -rekla je Kloi i dodala:

– Osećala sam se i krivom. Ta neka druga žena je rodila moje dete i, sad, kada bebu meni predaju, mi idemo u drugu sobu. Znači, razdvajaju nas odmah. I to nema nikakve veze s Tejtumom. Volela bih da je neko bio možda iskreniji u razgovoru sa mnom, po pitanju surogat majčinstva. Baš je, onako, čista transakcija. Primopredaja. Samo da mi je neko rekao nešto, pa da se pripremim… Ali, ništa loše ne mislim, zaista – objasnila je Kardašijanova.

Ona je priznala da joj je, za razliku od njene sestre Kim, ovo iskustvo teško palo:

Kim mi je kazala da je njoj sve bilo baš lako. Meni, eto, nije. Nema veze s ljubavlju, samo je… Baš drugačije nego kad sam nosiš i onda rodiš svoje dete. Je*eno ludilo mozga – zaključila je ona za strane medije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz