Pretraži

Optuživali su ih da imaju aferu, a sada sede zajedno kao da ništa nije bilo: Fotografija Dejvida Bekama pored zanosne plavuše podgrejala glasine o neverstvu (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Poznati fudbaler Dejvid Bekam je uslikan na Vimbldonu kako sedi u blizini žene za koju su ga svojevremeno optužili da je imao aferu.

Veza jednog od najpoznatijih parova današnjice Dejvida i Viktorije Bekam neprestano zadivljuje javnost. Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih svetskih parova koji je svoj brak krunisao sa četvoro prelepe dece, sinovima Bruklinom, Romeom i Kruzom, kao i ćerkom Harper Seven.

Mada se čini kao da u njihovom braku ne postoje problemi, par se nekoliko puta susretao sa raznim spekulacijama od kojih se većina odnosila na fudbalerove navodne afere, a pored one najpoznatije, sa njegovom bivšom asistentkinjom Rebekom Ros, tu je bila još jedna i to sa poznatom operskom divom Ketrin Dženiks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Naime, 2012. godine u javnosti su se pojavili navodi o njihovoj aferi, nakon čega se operska diva u avgustu iste godine, kada su spekulacije dostigle vrhunac, oglasila na Tviteru, pa napisala:

„Pročitala sam neke užasne glasine i želim da znate da apsolutno poričem da sam imala aferu sa Dejvidom Bekamom. Glasine su veoma štetne, neistinite i moji advokati kažu da mogu da reagujem.“

Ono što je zanimljivo, jeste da su njihova imena opet počela da se spominju zajedno 2018. godine, ali ovoga puta ne zbog afere, već zbog sukoba.

Naime, te godine je Ketrin dobila Orden Reda Britanske imperije, što je slavnom fudbaleru zasmetalo:

Ketrin Dženkins je dobila orden za šta? Pevanje na ragbiju, za uzimanje kokaina. Je*ena šala“, izjavio je on tada.

Upravo zbog celog razvoja događaja svi se pitaju kako je bivši fudbaler podneo to što je upravo pored nje nedavno sedeo na Vimbldonu, u kraljevskom boksu.

Credit: Tim Merry / MirrorPix / Profimedia

Naime, novinari su odmah iskoristili situaciju, i ovekovečili ovaj trenutak, pa je sada fotografija njih dvoje rame uz rame na najpoznatijoj travi na svetu jedna od glavnih tema medija, naročiti s obzirom na to da se fudbaler nikada nije izvinio za izgovorene reči, a sada su vrlo nonšalantno seli jedno do drugog sa smeškom na licu, i to samo dva dana nakon što je Viktorija Bekam na Instagramu imala ‘izliv emocija’ ispod njihovih fotografija iz 1997. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

„Portofino 1997. godine. Veoma, veoma romantično putovanje. Sećam se koliko sam bila uzbuđena što sam tamo bila sa Dejvidom po prvi put. Intenzitet nas dvoje zajedno tokom 48 sati je bio neverovatan!“, napisala je Viktorija u opisu dve fotografije na kojima poziraju zaljubljeni i mladi.

Ipak, zbog velike pažnje koju je privukla fotografija sa Vimbldona ova izjava je pala u drugi plan, a po svemu sudeći glasine o aferi ponovo postaju aktuelne.

Komentari (1)

  1. Na fotografiji koju ste pokazali, pored Bekama stoji jedna stedovečna žena, sa druge strane brineta. Na koju ste mislili da ima aferu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz