Pretraži

OPTUŽILI SU JE DA JE PRETERALA S BOTOKSOM: Adrijana Lima uhvaćena bez TRUNKE šminke – evo kako slavna manekenka izgleda kada se kamere ugase! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/adrianalima

Ona je prošle godine postala prvi FIFA global fan ambasador pa sada još češće nego ranije odlazi na sportske događaje. Sa paparacima se srela na aerodromu gde je bila sa verenikom Andreom Lemerom, sa kojim se skoro uvek pojavljuje u javnosti.



Jedna od najlepših žena sveta fotografisana je bez šminke, a tom prilikom s ponosom je svima pokazala svoju prirodnu lepotu. 

Foto:  Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Adrijana Lima i Andre Lemer su 29. avgusta prošle godine dobili sina Sajana. Bliži se dečakov prvi rođendan, što će poznata mama sigurno obeležiti na poseban način pa zatim i javno otkriti detalje te proslave – makar je to bio slučaj sa rođendanskim proslavama njenih ćerki Sijene i Valentine koje je dobila sa bivšim suprugom Markom Jarićem.

Lima je nakon treće trudnoće dobila značajan broj kilograma, a njen izgled tada se najviše transformisao u poređenju sa onim kako je izgledala posle prvog odnosno drugog porođaja. Zbog toga se našla i na meti surovih komentara i kritika, a neki su komentarisali i da je "njeno lice previše izbotoksirano i da je to naročito dolazilo do izražaja zbog skoka u kilaži".

Ona je tada na Instagramu poručila da ponosno prihvata promene koje joj je donela trudnoća, ali i da se uhvatila u koštac sa time sa željom da se vrati u nekadašnju formu, bez presije.

U međuvremenu je snimila kampanju za brend "Viktorijas sikret" i više je nego vidljivo da njen način treniranja i ishrane daje rezultate. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz