Pretraži

OPTUŽILI GA DA JE POD KONTROLOM SATANISTA: Oglasio se poznati pevač nakon što je na račun primljene vakcine dobio samo uvrede (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikolarokvic

Naime, Nikola Rokvić je na svom Instagram nalogu podelio sa fanovima da se vakcinisao protiv okrutnog virusa koji je pokorio čitavu planetu, ali nije mogao ni da nasluti kako će njegovi pratioci da reaguju na to. 



Njegova objava izazvala je razne komentare od koji su neki bili da je "vakcina satanističkai ako veruje u Boga, kako je pevač mogao da primi tu vakcinu.

Rokvić je kulturno odgovorio na negativne komentare i pojedincima objasnio šta zapravo znači vera, a tom prilikom zahvalio se i medicinskim radnicima koji spašavaju ljudskse živote. 

– Verujem u Boga i vakcinisao sam se! Do juče sam stvarno mislio, mada i dalje mislim, da je to sasvim normalno i prirodno… Da, ja verujem u Boga i da, ja verujem, medicina pomaže! U mom životu je tako oduvek! Te dve stvari ne razdvajam! One se za mene dopunjuju! Od jednom salva uvreda i razočaranja nekih ljudi koji sebe nazivaju vernicima – napisao je Nikola, pa dodao:

– Kako sam smeo da primim tu satanističku vakcinu, korona ne postoji, zašto maska, zašto propagiranje otrova, žig zveri, pretnje. Kakve sve ovo veze ima sa ljubavlju? Braćo i sestre, gde vam je ljubav? Gde je ta suština vere? Jeste li se možda pomolili za mene ili ste samo jedva čekali da pobacate to kamenje, da istresete sve frustracije i sulude teorije ? Kakve to ima veze sa Bogom i verom. Ko je tu na krivoj stazi? Odakle dolaze te novotarije? Od Hrista sigurno ne – odgovorio je pevač u svom stilu. 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz