Pretraži

„OPREDELILA BIH SE ZA KARIJERU RELJE POPOVIĆA“: Ermina iskreno o učešću u IDJShow-u

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

1. Da li si zadovoljna prošlonedeljnim nastupom i kakvi su utisci?

 – Mogu reći iskreno da nisam stopostotno zadovoljna, ali mislim da nikada neću uvek biti sigurna u sebe, jer imam cilj i želju da stalno napredujem. Prvi put sam imala scenski nastup i to je prouzrokovalo veliku tremu. Jedna od anegdota je da sam zamalo pala na bini, jer nisam videla jedan stepenik. Međutim svakako sam uživala i to je najbitnije. 

2. Da li misliš da si zapala u "dobre ruke" kada je tvoj IDJCouch u pitanju?

 – Ja mislim da sam u najbolji rukama i prezadovoljna sam Darkom. Moj Couch ima jako finu energiju i baš ume da nas opusti. Mislim da on ume da izvuče najbolje iz svakog kandidata ponaosob.

3. Kako si se odlučila da se prijaviš za IDJShow?

 – Odlučila sam se na taj korak, jer sam želela da promenim nešto u svom životu i gledam na sebe kao pravog umetnika. Zaslužujem da uspem u ovom poslu.

4. Ko je tvoja najveća podrška?

 – Dosta ljudi me je iznenadilo. Trenutno živim u Švedskoj i skoro svi me podržavaju odatle, odnosno to su moja familija i prijatelji. Drago mi je i što se ovde svi međusobno podržavamo, ali moram priznati da mi mamina podrška najviše znači.

5. Da li se od malena baviš muzikom i koji ti je cilj?

Nisam se bavila, ali oduvek sam volela da pevam. Trenirala sam  fudbal, jer su svi u familiji igrali taj sport pa sam i ja išla u školu fudbala. Profesionalno sam tek počela da se bavim muzikom pre 5 ili 6 godina. 

6. Koje tri osobine opisuju tvoj karakter?

 – To su definitivno opuštenost, moja pozitivna energija i to što sam uvek puna ljubavi.

7. Da li su ti bitne društvene mreže za promovisanje tvoje muzičke karijere?

 – Bilo bi glupo da kažem da nisu bitne. Možda bih ja nekada i želela da one nisu bitne, ali u današnjem vremenu jesu. Treba biti pametan kada su mediji i javna scena u pitanju.

8. Čiju karijeru priželjkuješ?

 – To su me već pitali i rekla sam da bih se opredelila za karijeru Relje Popovića. On svojoj publici stalno donosi novitete i uvek je za jedan stepenik više u odnosu na ranije početke. Kali mi je i te kako zanimljiva i pozitivno me je iznenadila, a moram izvdvojiti i Zoi. Njih dve su baš prave umetnice. 

  1. Planiraš li da se publici predstaviš na nekoj stranoj pesmi, odnosno na švedskom ili engleskom jeziku?

 – Za sada ne znam, ali neću reći ne. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz