Pretraži

OPKOLJENA: Anđelinu Džoli presreli aktivisti u sred šopinga

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/extratv

Džolijeva je poslednjih nedelja okupirana pripremom za odlučujuću sudsku parnicu u kojoj će se pokušati da se izbori za starateljstvo nad šestoro dece koje deli s bivšim suprugom Bredom Pitom.



On se pak ne sekira puno, te je čak otputovao do Francuske s novom devojkom, manekenkom Nikol Poturalski, a paparaci su uhvatili njegovu bivšu suprugu u neprijatnoj situaciji.

Naime, ona je otišla u šoping sa 16-godišnjim sinom Paksom u jedan tržni centar u zapadnom Holivudu. Nosila je dugu haljinu od pamuka, efektne cipele s otvorenom petom i zatvorenim prednjim delom, a crnu torbicu prebacila je preko ramena. Međutim, usred šopinga “zaskočili” su je aktivisti, kada su joj pri izlasku iz šoping centra preprečili put i započeli svoje demonstracije.

S vrlo napadnim stavom upali su u radnju u kojoj se prodaje roba od kašmira i ostalih materijala, a glumica, koja se i sama ponekad zalaže za pravdu kada je u pitanju zaštita životne sredine, pokušala je da ostane po strani i ne upliće se.

Nisam ni znala da ovde prodaju krzno– rekla je ona demonstrantima, koji su to preneli na svojoj zvaničnoj Instagram stranici.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz