Pretraži

Opisom na Tiktoku zbunila SVE! Uki Q novom objavom bacila fanove u razmišljanje, svi se pitaju ko je ON (VIDEO)

Showbiz
0
Uki Q manikir
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Una Kablar poznatija kao Uki Q zagolicala je maštu svojih fanova, jer je u opisu jednog svog Tiktok videa napisala jedno muško ime koje je mnoge zainteresovalo.

Una od svog prvog pojavljivanja na influens sceni ne prestaje da privlači pažnju svojim izgledom, a neretko i zbog svog izbora momaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Poslednja vest koja je odjeknula internetom bila je njen raskid sa influenserom Lukom Bojovićem poznatijim kao Luks, a sada se našla u centru pažnju zbog novog muškog imena.

Naime, Una je na svom Tiktok nalogu objavila snimak sebe kako peva uz pesmu dok je u opisu ostavila ime “Marko“.

Komentari njenih vernih pratilaca su se nizali, a svi su se pitali o kom dečku se radi sa tim imenom. Mnogi su nagađali da se možda radi o njenom novom automobilu koji je nazvala tim imenom s obzirom da Una ima tu naviku da svojim automobilima daje imena.

Drugi su pak pretpostavili da se radi o njenom novom kućnom ljubimcu koji može biti pas ili neka egzotična životinja, jer je veliki ljubitelj.

@ukiqukiqM A R K O 🔜♬ original sound – 𝐒𝐭𝐞𝐩𝐤𝐞™

Influenserka za sada nije otkrivala o čemu se radi, a njeni obožavaoci sa nestrpljenjem iščekuju da čuju ko je Marko kog je spomenula ispod svog Tiktok videa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz