Pretraži

OPET SE NIJE POJAVIO NA ROČIŠTU: Evo koliko para će Darko Lazić davati za Alekseja

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/gagicmarina

Uprkos njegovom izostanku Darko i Marina uspeli su da se usaglase oko visine alimentacije, starateljstva i modela viđanja deteta. Ove informacije potvrdila je i sama Marina za medije. 

Kako je istakla, uopšte nije iznenađena Darkovim postupkom i ne dolaženjem u Sud. 

  • Ročište je prošlo kao i poslednja dva puta, Darko se nije pojavio, opet očekivano sa neke strane, ali dobro.

Kako pevač nije došao, oni su se dogovorili usmeno.   • Dogovarali smo se oko viđanja deteta i tu se nismo složili, ali sam ja popustila jer stvarno više nemam snage, više mi je preko glave svega. I polemisali smo oko alimentacije. Moji zahtevi su bili da viđa dete u kontrolisanim uslovima, zbog njegovog ponašanje koje svi znaju kakvo je. Popustila sam jer smatrtam da toliko baš nije nesavestan da se tako ponaša pred detetom. Tu sam popustila jer nemam više snage sa njim da se raspravljam. Onda oko alimentacije, gde je on nudio 25.000 dinara sa čime se ja nisam složila. Onda je nudio 30.000 pa se ni oko toga nismo složili pa smo danas došli da rešimo, međutim, nećemo rešiti nikada – rekla je Marina i dodala:

  • On je naveo da dete koje živi na selu nema tako velike potrebe kao dete koje živi u gradu. Što nema veze sa mozgom. To me je pogodilo kao majku ali dobro, izboriću se. Planiram da se uskoro preselim u Beograd i počeću da radim – rekla je Gagićeva pa dodala koja je suma u pitanju kada je reč o alimentaciji. 

– Darko i ja smo se u međuvremenu dogovorili i složio se sa tim da daje alimentaciju 50.000 dinara. Stvarno ne znam šta mu je taj dan bilo. Što se tiče viđanja prihvatiću njegove zahteve, dva puta nedeljno – otkrila je Marina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz