Pretraži

OPET IZAVALA BES: Jadranka Barjaktarović ponovo pevala pogrešnu pesmu

Showbiz
0
Photo: Instagram/jadranka_barjaktarovic_fan

Jadranka Barjaktarović, kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju, sad je razbesnela i svoje Crnogorce. Ona je na jednom nastupu na primorju zapevala hit Indire Radić ,,Srpkinja je mene majka rodila", što su korisnici jedne Instagram stranice protumačili kao njenu kartu za povratak u Beograd.

Na ovoj društvenoj mreži osvanuo je snimak na kome se jasno čuju reči numere, a dok je pevala, Jadranka je dizala ruke uvis i lagano igrala. Na stihove "Sve da volim, ona me učila", Jadranka je rukom pokazala u pravcu prisutnih gostiju.

Ispod objavljenog snimka stoje emotikoni koji plaču od smeha uz komentar da Jadranka traži put ka Srbiji.– Kakav prelaz, završila se sezona kod nas pa bi sad malo u Beograd. E, Jadranka – napisano je na Instagramu, a komentari su se samo nizali jedan za drugim.

– Go*njula. Vratila se na fabrička podešavanja. Sad neće moći više ni za DPS da peva, nagrdiste je, ljudi – samo je deo onoga što stoji ispod objave. – Znaš kako je, para vrti gde burgija neće, devojka peva šta joj plate – nastavljali su ogorčeni korisnici Instagrama.

Podsetimo, pevačici je zabranjen ulazak u Srbiju zbog širenja govora mržnje, ali i zbog pevanja na mitingu koji je organizovao DPS na čijem je čelu Milo Đukanović. Interesantno je što su sada pevačicu prozvali da više neće moći ni za pomenutu partiju da peva, dok su neki rekli da je ona njihova slika i prilika.

– Ona je pravo oličenje DPS, njihova prava slika. Svaki dan bi se menjali, kao kameleon, za neku siću – pisalo je u komentaru.

Inače, kako tvrde izvori, Jadranka ima problem i s kriminalnim klanovima jer je nastupala na njihovim privatnim slavljima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz