Pretraži

OPASNO JE ISPROZIVALI: Glumica iz Stranger Things-a lansirala svoj kozmetički brend (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/milliebobbybrown

Mlada glumica Mili Bobi Braun, koja se proslavila ulogom u seriji "Stranger Things" je lansirala svoj kozmetički brend pod nazivom Florence by Mills. 

——————– Sponsored ——————–

Ono što je zanimljivo jeste da je ovo jedan od retkih brendova tzv. "čiste lepote" u čijim proizvodima nema parabena i sulfata, nisu testirani na životinjama i svi sastojci su veganski. 



Glumica je brend nazvala po svojoj preminuloj baki koja je, kako je glumica izjavila za WWD, bila hrabra, iskrena i posebna, tačno onakva kakav je njen brend. 

Ovaj brend je namenjen osetljivoj koži tinejdžera koja se razlikuje od "agresivne kozmetike za odrasle", a i cene su pristupačne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#florencebymills

A post shared by florence by mills (@florencebymills) on Aug 20, 2019 at 6:03am PDT

Međutim, ova činjenica se ne dopada svima što se moglo videti po komentarima ispod objave na Instagram profilu Trendmood koji objavljuje vesti iz sveta lepote.

"Više mi uopšte nije jasno šta se događa u ovom svijetu", "Šminka pod okriljem 15-godišnjeg deteta? Ne hvala!", "Ko je tražio ovo?"

Ali se našlo i dosta onih koji su podržali mladu glumicu, jer im se sviđa što je šminku prilagodila svom uzrastu, a deo zarade odlazi u humanitarne svrhe fondaciji Olivije Houp Lo Ruso, Miline prijateljice koja je 2017. godine preminula od leukemije. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz