Pretraži

Oni su joj pružili podršku! Brojne poznate ličnosti sa nestrpljenjem iščekuju Teya Dorin nastup u finalu Evrovizije (FOTO)

Showbiz
0
Credit: Antti Aimo-Koivisto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Predstavnica Srbije Teya Dora će na večerašnjem finalu Evrovizije nastupiti pod rednim brojem 16!

Još od Teya Dorine pobede na PZE mnoge poznate ličnosti su joj čestitale, ali i pružile potpunu podršku pred putovanje u Malme, a naše nekadašnje predstavnice su joj ponudile savete i podelile svoja iskustva sa njom.

Sa Teya Dorom se u Malmeu nalazi Konstrakta, pevačica koja nas je na ovom takmičenju predstavljala 2022. godine, a u Švedskoj su sa njom neko vreme provele i Marija Šerifović, naša jedina pobednica, kao i Sanja Vučić koja nas je takođe predstavljala nekoliko puta.

One su joj i preko društvenih mreža pružile svoju podršku i pozvale na glasanja, a s obzirom na to je Holandija diskalifikovana iz daljeg takmičenja, te da ćemo u finalu imati priliku da gledamo 25, umesto 26 nastupa, mnogi su se zapitali da li se Teya Dorin redni broj promenio, što je Marija razjasnila.

„Dramite previše u inboksu apropo rednog broja Srbije. Znači svi kandidati, osim Holandije koja je diskvalifikovana, zadržavaju svoje brojeve! Znači Srbija je pod rednim brojem 16“, istakla je ona.

Teya Dori su na društvenim mrežama podršku pružile i njene brojne kolege među kojima su se našli i Nući, Breskvica, Katarina Grujić, Nikolija, Teodora Džehverović i mnogi drugi.

I brojni influenseri su našoj predstavnici uputili reči podrške, među njima su se našli Lazar Filipović i Lea Stanković, koja je između ostalog otkrila ko su njeni favoriti pored Teya Dore.

Ona je prvo podelila sliku grickalica i pokazala da je spremna za večeras, a potom je za Bejbi Lazanju, predstavnika Hrvatske istakla da je on njen najveći favorit za večeras, za predstavnika Francuske je napisala „On me je takođe raspametio“, dok je za Švajcarsku iznela da imaju pravi evrovizijski nastup.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz