Pretraži

„ONI MENE DOŽIVLJAVAJU KAO MAMU, A NE KAO TANJU SAVIĆ“: Pevačica otkrila šta sinovi misle o njenoj profesiji, pa rekla sve o zdravstvenim problemima koje je imala

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

Nakon razvoda i povratka na muzičku scenu, pevačica je izbacivala pesme koje su postale popularne i među mlađom generacijom, ali i među Tanjinim vernim fanovima.



Posle borbe za starateljstvo koju je vodila sa bivšim suprugom, Tanja je napokon srećna i spokojna u Srbiji sa svoja dva sina. Ona je sada otkrila šta sinovi misle o njenoj muzici, starijim pesmama, ali i da li je doživljavaju kao zvezdu.

Na novije pesme korektno, a kada čuju "Zlatnik", kažu: "Mama, kakva ti je ovo starinska pesma?", a ja im kažem da jeste starinska, ali da će se baš ona slušati i kada budu imali 30 godina. Oni mene doživljavaju kao mamu, a ne kao pevačicu Tanju Savić.

Tanja je nedavno otkrila da se uvek trudi da ispoštuje svoju publiku, te da je jednom zbog toga morala da interveniše hitna pomoć na njenom nastupu.

To mi se desilo prošle godine. Baš sam bila bolesna, išla sa infuzije na infuziju. Jedan nastup u Budvi nisam mogla da odradim do kraja. Prekinula sam ga 15 minuta ranije, inače bih pala. Onda je i hitna došla u hotel, pa infuzije i svašta nešto. Nije nama lako, ono što mi (pevači) radimo, ne može svako. Ispred kamera je sve super, bajno i sjajno, a šta je iza kamera samo mi znamo. To su sati i sati putovanja, nekada i dani, pa prilagođavanju na drugu klimu – rekla je pevačica, piše "Blic".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz