Pretraži

ONI ĆE PLATITI MNOGO VIŠE: Posle novog skandala oglasila se i Jelena Karleuša (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Nedavno se u medijima pojavila nova afera u čijem centru su opet Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić. Ovaj put reč je o navodima da je Tošić bio u tajnoj vezi sa starletom Sorajom Vučelić.

——————– Sponsored ——————–

Nakon glasina o razvodu koje je Jelena Karleuša ponovo dematnovala, pevačica se ponovno našla u centru skandala kada su mediji objavili da je njen suprug bio u navodnoj vezi sa Sorajom kojoj je, kako tvrde, kupovao skupe poklone i obećao da će se razvesti od Jelene.



Jelena i Duško su prvo na svojim Insta storijima objavili istu fotografiju njihovih ćerki koja srećno poziraju ispod duge. Nakon toga pevačica je objavila tri storija sa istom porukom čime je demantovala i ove glasine.

– Molim javnost da ne reaguje na svakodnevne bolesne laži napisane u tabloidima. Svima je jasno da je reč o organizovanoj medijskoj kampanji protiv moje porodice i mene, koja traje mesecima. Ignorišite bolesnike kao što to moj suprug i ja radimo. Oni će svakako platiti mnogo više nego što su zaradili a sav novac koji im uzmem, daću javno u humanitarne svrhe – jasna je bila Jelena.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz