Pretraži

ONESVESTILA SE NA CRVENOM TEPIHU: Selena Gomez zabrinula fanove i javnost na jednom događaju (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Instagram/selenagomez

Nedavno jedna od najomiljenijih svetskih zvezda prisustvovala je jednom holivudskom događaju. Selena je prošetala crvenim tepihom i dok je prilazila mestu za poziranje iznenada ju je uhvatila nesvestica i izgubila je tlo pod nogama. Obezbeđenje i ljudi iz organizacije su brzo reagovali i pridržali je dok je pevačica dolazila sebi.

U prvi mah se učilno da je Selena ovo podnela stoički, međutim kasnije u toku govora se novinarima i publici obratila sa suzama u očima.

@2000spopwomens Selena I love you 🥺❤️🙏🏻 #selenagomez #iconic #music #dance #famous #popular #sing ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Podsetimo, Selena boluje od autoimune bolesti poznate kao lupus koja joj je dijagnostikovana još 2015. godine. Njeno lečenje je zahtevalo odlazak na hemoterapiju i transplantaciju bubrega. Takođe lekovi koje pije joj često izazivaju oscilacije u težini pa je skoro bila na meti ismevanja zbog prekomerne težine što je delimično bio razlog nastanka sukoba između Selene, Hejli Biber i Kendal Džener.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz