Pretraži

ONEMOGUĆILA KOMENTARE FANOVA: Luna Đogani objavila provokativnu fotku u kupaćem

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/luna_djogani

Poznato je da Luna često kači provokativan sadržaj na društvene mreže, posebno kada su ona i njen suprug Marko Miljković na nekoj egzotičnoj destinaciji.



Luna je trenutno u Turskoj sa Markom, ali i sa ćerkicom Mijom, odakle bvša rijaliti zvezda stalno objavljuje razovrsne fotografije.

Influenserka se ovoga puta odlučila da okači na Instagram fotku u bikiniju koji i te kako ističe njene obline i bjno poprsje, a na razočarenje mnogih fanova, Luna je onemogućila da bilo ko komentariše njenu sliku.

Kao što je prikazano na slici Đoganijeva nosi kupaći sa srebrnim cirkonima, a sliku su joj lajkovali i roditelji Gagi Đogani i Anabela Atijas.

Screenshot: Instagram/luna_djogani

Screenshot: Instagram/luna_djogani

Luna trenutno broji oko 560.00 pratilaca na Instagramu, a korisnici ove društvene platforme obožavaju da prate njen porodični život koji je mnogima zanimljiv.

Podsećamo, Luna i Marko su imali manjih problema prilikom uzletanja sa svojom ćerkicom Mijom, jer se  malo uplašila, ali je Marko dodao da se na kraju sve dobro završilo.

– Uglavnom smo odmarali na letovanju, beba je prvi put ušla u more i oduševila se. Ići ćemo ponovo na more sa njom, jer se odlično pokazala – rekli su Marko i Luna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz