Pretraži

,,ONDA JE KRENUO PAKAO“: Naida progovorila za IDJTV o ženi koja je spalila lice njoj i desetinama devojaka

Showbiz
0
Photo: Instagram/naidanaki

Ona je ekskluzivno za IDJTV kamere rekla kako je došla do žene koja je radila tretman na njenom licu.

  • Pratila sam je na Instagramu. Nisam razmišljala da idem kod nje na tretman, ali sam gledala šta sve radi. Radi ta, kako ona naziva, kontrolisane opekotine. Ona to naziva kontrolisanom opekotinom, mikro spaljivanje tkiva. Ona je nama to predstavila kao malo jači laser,    koji skine blagi sloj kože, pa se ti isperutaš posle. 


Naida nam je otkrila da je u salonu srela dve devojke koje su bile na tretmanu pre nje, a crvenilo koje su imale je smatrala prirodnom pojavom, s obzirom na to da im je tretman tek urađen. Takođe je rekla da je otišla kako bi uradila sitne korekcije na svom licu 

  • Otišla sam da mi ona sredi dva ožiljka, nisam znala koje su posledice, niti šta će da mi se desi, opekla sam se, ali u bukvalnom smislu – rekla je ona, i otkrila šta joj je prvo postalo sumnjivo :

  • Jedna izjava koja me je još tada zbunila je, kada je rekla da ta mlada koža mora da ostari. Ja ne znam šta znači ta njena stručna,profi, doktorska izjava, ne znam kako to tad još nisam shvatila, ali već me je uradila, pa je već bilo kasno. 

Naida je istakla da je nakon što je javno progovorila i pokazala fotografije svog lica, ona je dobila brojne poruke devojaka koje su prošle kroz istu ili čak goru situaciju nego ona: 

  • Desila se ta situacija da me dosta ljudi pitalo zašto me nema, zašto ne kačim fotografije. Objavila sam jednu fotku gde sam to malo sredila, da se ne vidi i rekla sam da sam bila na laserskom tretmanu, pa zato nemam novih slika. Nakon toga, počele su devojke da mi se javljaju. Svi su me pitali za nju, a vide da je pratim. Onda kreće pakao. Dobijam slike gde vidim šta je njima uradila. Ajde što je ona unakazila te žene, ali one su imale i zdravstvene posledice, došlo je do nekroze, odumiranja tkiva. Jedna devojka je mogla bez nosa da ostane – rekla je Naida. 

Ono što je najspornije je to što žena koja je radila ove tretmane nema završenu školu za to, kao ni sertifikat, a kako je Gadžo istakla, bavi se i edukacijom drugih:

  • Što se tiče njenog školovanja, pitala sam je za edukaciju, a to je preskočila. Uopšte mi nije odgovorila na to. Niti sam ja videla negde njen sertifikat. Rekla je samo da ima edukativni centar u Banja Luci koji, nažalost, ne postoji. Jednom je samo dobila nagradu i to za madero terapiju. Time se bavi i ja stvarno ne znam kada je ona odlučila da bude polu hirurg. Što je najgore, ona daje edukacije ženama, uzima velike pare za to – rekla je Naida, a evo koji momenat je presudio da iznese sve u javnost: 

  • Kada sam bila kod dermatologa i kada mi je potvrđeno koji stepen opekotine imam, izašla sam iz ordinacije, ušla na Instagram, blokirala je, pa zatim i na Whatsapp i Viber, jer smo bile korektne do tog momenta, a zatim sam počela da objavljujem sve, kako bi se ovo sprečilo. 

Detaljan  opis Naidinog iskustva možete pogledati u ponedeljak u podne, za kada je zakazana Youtube premijera novog izdanja IDJHOT emisije. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz