Pretraži

,,ONA ODLIČNO ZNA ŠTA RADI“: Voyage progovorio o Breskvicinoj novoj pesmi i albumu koji on sprema!

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Posle eksluzivne ispovesti u IDJHOTU koja na jutjubu broji preko 800 hiljada pregleda Voyage je opet govorio za IDJTV i otkrio da je nakon internacionalnog dueta sada još samouvereniji i da ne panira da stane kada je u pitanju muzika. Iako je singl ,,Pleši" pokorio muzičku scenu, Mihajlo nije odmarao, već je vredno nastavio da radi, te spremio veliki broj pesama, koje će tek da izađu u etar. 

  • Sve hvala Bogu napreduje odlično. Bukvalno od kada je izašla pesma ,,Pleši", napravio sam 23 nove pesme, a samo 3 od tih 23 su izabrane za trilogiju. Radiće se vrlo jako. Trilogija će da izađe u julu, a pre toga sam obećao fanovima svakako još jednu pesmu. U pitanju je internacionalna saradnja, tako da se velike stvari spremaju svakako. Snik i ja izbacujemo zajedničku pesmu. On je jedan jedini i najveći grčki reper – rekao nam je Mihajlo i otkrio kako je došlo do njihove saradnje. 

  • Čuli smo se nakon izlaska singla ,,Pleši". Njemu se dopao stil kojim ja baratam, pa smo se dogovorili da ukrstimo glasove – rekao je on za pesmu koja izlazi vrlo uskoro, ali nije želeo da otkriva tačan datum. 

S obzirom na to da je napisao preko dvadeset pesama za veoma kratak period, zanimalo nas je i da li je razmišljao i o albumu u skorije vreme

  • Sigurno da planiram, ali to je trenutno mnogo zeznut poduhvat zbog korone. Odlučio sam da za početak ja to sve sklopim u jednu malu trilogiju, pa da jedan mali paket ponudim ljudima, a da kasnije krajem godine, početkom sledeće, može neki ozbiljan album da izađe. 

Veruović nam je otkrio da radi i na kolaboraciji sa Nuccijem, koji je njegov kolega iz Generacije Zed i za koga ima samo reči hvale. Kako je istakao, Igor je u jeku slave i ovo je idealan trenutak da izbace zajedničku pesmu. 



  • To će da bude baš vrelo. Nucci i ja smo od početka zajedno i haslujemo. Bukvalno od početka zajedno radimo i došao je momenat gde sam ja ja jako vreo i gde je i on jako vreo i sada je zaista prava prilika da se uradi neki vreli singl. Do kraja godine sigurno izlazi. Posle trilogije najverovatnije, videćemo samo da li će biti leto ili zima. 

Još jedna zvezda Generacije Zed je Zera, a kada se pojavila na muzičkoj sceni fanovi su "urnisali" društevne mreže, gde su pisali kako njih dvoje moraju da naprave zajedničku numeru, a on nam je rekao da li je bilo priče o potencijalnoj saradnji i šta on misli o tome. 

  • Zerka zverka – našalio se on. Nismo nikada pričali na tu temu. Ona je zaista pretalentovana, ali trenutno ona radi neke svoje projekte, a ja radim svoje, ali ne vidim razlog zašto se u nekoj daljoj budućnosti to ne bi desilo – rekao je. 

Nedavno je popularan izvođač Leon rekao da je sarađivao sa Breskvicom na njenoj novoj pesmi, a izvor blizak IDJTV-u nam je bliže otkrio da je pevačica potpuno promenila muzički pravac i da će naredna numera biti u "drill" fazonu. Voyage nam je otkrio šta misli kako će se snaći u tome i koji joj pravac bolje leži. 

  • Mislim da će se super snaći u svemu. Ona je devojka koja jednostavno zna šta radi i mislim da će to znati da iskoristi i sada – rekao je on i dodao:

  • Nisam je čuo u tom drugom pravcu, moram da čujem to da bih dao validan odgovor. Tako da mislim da će moj odgovor biti adekvatniji kada čujem tu pesmu. 

S obzirom na to da su i jedno i drugo promenili svoje muzičke pravce, zanimalo nas je i šta misli ko će se bolje snaći u tim vodama. 

  • Ne bih to uopšte da upoređujem. Ja radim stil koji u kom se ja najbolje osećam i mislim da sada muzika koju pravim, koja će tek da izađe, to ovde još niko ne radi. 

Pevač je nedavno istakao da želi da proda svoje pesme koje ima u arhivi i istakao da se veliki broj njegovih kolega odazvao ovome, ali još uvek nije želeo da otkriva njihova imena. Kako kaže, pesme su emotivnije prirode, a on trenutno nije u tom "vajbu", a nas je zanimalo da li se na ovaj potez odlučio jer ga one podsećaju na Anđelu. 

–  Istog trena kada sam okačio story, odmah sam ga izbrisao baš zato što se mnogo njih javilo. Ja imam bukvalno trista napisanih pesama, koje ja trenutno, sa nekim trenutnim ambicijama i ciljevima koje jurim, ne bih izbacivao. Nema potrebe da mi samo stoje, zašto ne bih nekome prodao i možda nekome dao hit – rekao je on, pa dodao: 

  • Sve su emotivne, ali nemaju veze sa Breskvicom. U pitanju su pesme koje su pisane na neke opšte teme u kojima svi mogu da se nađu. Možda baš zato i nisam naklonjem njima, što se tiče izbacivanja. Ja više volim neki ličniji odnos sa muzikom koju radim. Baš zbog toga bih i prodavao takve pesme 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz