Pretraži

Ona na ulici u donjem vešu, on u – čarapama! Kanje i Bjanka ne prestaju da šokiraju javnost, svi se pitaju gde je GRANICA (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Reper Kanje Vest i njegova supruga, Bjanka Ćensori, snimljeni su dok su išli na ručak u Los Anđelesu i kao i uvek, njihova modna izdanja privukla su svu pažnju.

Uprkos tome što već duže vreme nailaze na brojne kritike javnosti, ali i pretnje da će im ubuduće zbog oblačenja biti zabranjen ulaz u pojedinim restoranima, popularni par Kanje Vest i njegova izabranica Bjanka Ćensori po svemu sudeći nimalo ne mare za komentare, već nastavljaju u svom stilu.

Par se ponovo pojavio u javnosti u stajlingu koji je sve, samo ne prikladan za odlazak na ručak, a i ovog puta reper je, kao i uvek, bio u prepoznatljivom crnom autfitu, dok je na nogama nosio samo čarape, bez ikakve obuće.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pored njega je bila njegova izabranica Bjanka, koja je je ponovo odabrala neočekivan staling i ulicama Los Anđelesa prošetala u beloj majici i dubokim gaćicama koje gotovo nimalo nisu pokrivale njenu zadnjicu.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsećamo, par je nedavno bio na odmoru u Francuskoj, gde je Bjanka takođe nizala provokativna izdanja, a zbog takvog oblačenja tokom nedavnog odmora u Italiji dobila i novčanu kaznu.

Međutim, čini se da ni novčane kazne, ni pretnje ugostitelja da im neće dozvoljavati ulaz u njihove restorane, ni negativni komentari javnosti, nemaju uticaja na to da par promeni način odevanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz