Pretraži

ONA MU SABOTIRA VEZU: Kristijano Ronaldo ima probleme sa manekenkom zbog majke?!

Showbiz
0
Photo: Instagram/georginagio

Ronaldo i Georgina zajedno su od 2016. godine, a uskoro će njihova porodica biti uvećana za još dva člana, s obzirom da manekenka nosi blizance.

Međutim, ukoliko ste mislili da je to više nego dovoljan razlog da fudbaler stane na "ludi kamen", iako se Rodrigezova tome nada, kako je i sama rekla u brojnim intervjuima, od toga ništa – barem za sada.

Glavni razlog je "najvažnija žena u njegovom životu", odnosno majka Dolores Aveiro koja po mišljenju mnogih Georginu ama baš uopšte "ne miriše".Poverljivi izvor blizak sportisti tvrdi da Dolores ne želi Georginu za snajku jer smatra da se želi udati samo iz finansijskih razloga, a nisu joj baš ni po volji njena izazovna izdanja kojih se ne odriče čak ni u trudnoći.

Ipak, "ratne sekire" su zakopali sada pred praznike i zajedno pozirali kao "velika srećna porodica". I sve bi to možda prošlo tako, da pratioci nisu primetili kiseli osmeh Ronaldove majke na fotografiji. Da je zaista tako, potvrđujuju druge Doloresine objave na kojima i te kako pozira širokog osmeha, dok na božićnoj fotki deluje kao da joj je gotovo neprijatno što je tu.

Inače, ona je u nedavnom intervjuu za portugalski magazin "Impovavel", o Georgini govorila lepo.

 – Ona je dobra devojka i velika podrška Kristijanu – rekla je tom prilikom.

Šuškalo se čak i da je Dolores presudila u njegovoj vezi sa Irinom Šajk, jer je smatrala da fudbaler zaslužuje bolje, ali je manekenkina PR služba to demantovala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz