Pretraži

ONA MU JE BILA INSPIRACIJA: Dado Polumenta pretočio život Jelene Karleuše u pesmu

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Dado je iskreno govorio o svom povratku na muzičku scenu, novoj pesmi ali i mnogim detaljima o svom privatnom životu.



Naime, on je otkrio da je imao spreman duet sa Jelenom Karleušom, a potom je ispričao i šta se dogodilo sa tom pesmom.

Ta pesma je definitivno jedan veliki hit i vanvremenska stvar, kao i "Fali mi ljubav", "Ne dam ja na tebe", znači to je kombinacija te dve poruke bukvalno. Ja sam radio i muziku i tekst za tu pesmu u priči sa Jelenom Karleušom jer smo tada radili jedno šest meseci turneju po Evropi i bili smo bukvalno svake nedelje na nastupima. Pričali smo jako puno i ona je meni ispričala neku svoju životnu priču i ja sam to pretočio u pesmu, muziku i tekst. S obzirom na to da je Duško tada živeo u Turskoj, ona je preko nedelje non stop išla za Istanbul i mi uglavnom nikako nismo mogli da se nađemo,uvek je bilo pomeranje termina i onda smo u jednom momentu odustali od te priče ta pesma je ostala – iskren je bio Dado.

A onda je otkrio i da li će pesma ugledati svetlost dana.

– E sada, posle pet godina, ja sam tu pesmu poslao Darku Dimitrovu on je uradio potpuno novi aranžman i da pesma je dobila deset puta veći vajb, i mislim da kada to bude izašlo da će biti jedna jako dobra priča. Bukvalno je ona meni ispričala svoju neku priču trenutnu u kojoj se nalazila i nekako ja sam opisao to. Uhvatio sam i emociju njenu i moju naravno i nekako poentirao u toj pesmi. Smatram da se to tada desilo da bi to bio najveći bum na estradi – završio je on.

Za kraj, kako bi zagolicao maštu publike, on je otkrio kako se pesma zove i jedan kratak stih.

Pesma se zove "Ti si mi sve", ne bih tekst previse otkrio ali ajde "Ti, ti si mi sve, ti si moj svijet al nikad imao te nisam" – završio je on.

Detaljniji razgovor sa popularnim pevačem možete pogledati u ponedeljak na IDJTV YouTube kanalu u novom izdanju emisije IDJHOT u podne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz