Pretraži

ONA JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA: Rođena sestra Tanje Savić neverovatno liči na pevačicu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić je na društvenim mrežama pokazala kako je provela Uskrs sa svojim sinovima u svom rodnom mestu.Na jednoj od fotografija se vidi i njena sestra Biljana, za koju je Tanja često isticala koliko joj znači. Njih dve su pozirale zajedno ispred crkve, a mnogi su primetili koliko one liče.

Osim Uskrsa, one su zajedno provele i Novu godinu, a o njoj je Tanja jednom prilikom imala samo reči hvale.

– Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć jer sam se setila kako smo dočekale prošlu godinu u mom stanu same. Tada deca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako teško. Ovog puta sam plakala od sreće što sam to ostavila iza sebe, a ponovo smo zajedno svi sada. Samo da smo živi i zdravi sve će polako doći. Prethodna godina me je naučila da čovek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo videli ko smo zapravo mi. Ne možemo da spoznamo sebe ako nas neko ne zgazi. Tek onda, ako se posle toga dignemo, znamo ko smo. Ja sam nekako mnogo toga lepog izvukla iz svega što mi se dogodilo – rekla je ona.

Inače, Tanja je prošla kroz jako težak period kada je bila bez sinova, međutim, uspela je da se izbori za starateljstvo i sad su zajedno na okupu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz