Pretraži

,,ONA JE PSIHOPATA, BLOKIRALA SAM JE“: Tanja Savić ne trpi laži na svoj račun

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Poznato je da su Tanji Savić mnogi izašli u susret i stali na njenu stranu dok je trajala njena borba za decu, a sada je u javnost isplivala priča i da joj je u pomoć pritekla i Anastasija King, koja živi i radi baš u Australiji.Ona se oglasila i za pevačicu nakon svega nije imala reči hvale, već je naprotiv, poručila da je bezobrazna i nezahvalna.

Nakon što je u medije isplivala Anastasijina izjava, za medije se oglasila i Tanja Savić koja tvrdi da je istina drugačija.

  • Žena je psihopata. Blokirala sam je, videla sam da je psiho, nisam mogla da verujem sa kim imam posla. Ona je meni na kraju rekla, ti nisi zaslužila decu, da budu kod tebe. Zamislite kakav mozak neko mora da bude pa da mi takve reči izgovori. Meni to nije normalno. Svakakvi ljudi se danas pojavljuju i svašta komentarišu. Meni se na čelu vidi ko sam i šta sam, ne moram sebe da perem – ispričala je Tanja bez ustručavanja. 

Sa druge strane, pomenuta gospođa tvrdi da je danonoćno radila na tome da Tanji vrati decu, a kako kaže, pevačica je nju samo koristila.

  • Želela sam da pomognem iz srca, njena sestra Dragana Majkić me je zamolila. Sažalila sam se i zvala federalnu policiju u Kvinslendu, gde je ona živela, i rekli su mi da nije otmica dece jer su roditelji u bračnoj zajednici. I pored toga, želela sam da joj pomognem, delovalo mi je kao da je dobra žena, fina i kulturna. Pogrešila sam. Ona je bezobrazna, nezahvalna žena koja u sebi nema ni trunke empatije – rekla je ona za jedan dnevni list.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz