Pretraži

„ONA JE MONSTRUM, NE ŽELIM OVO ZLO“: Sha stavio tačku na odnos sa Tarom?

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov Instagram/nenadaleksicsha

Naime, nakon što je pre dva dana Tara napravila haos u rijalitiju, kada je u naletu besa otvorila vatru i zapalila svu nreperovu garderobu, oglasio i Sha.

Kako više nisu u dobrim odnosima, on je odlučio da otkrije šta misli o Simovoj.

Photo: Promo

Photo: Promo

 

– Njeno sve je monstruozno! Nije normalno! Sve glumiš, praviš žrtvu od sebe! Jesi monstrum i loša i zla osoba! Ja sam izmanipulisan i glup. Svaka svađa, sve je njeno delo! Nije ovo jadna mala Tara! Nije tužna, nije ucveljena, nije! Neću ostati imun na njene laži. Nemam komunikaciju sa njom, niti ću je više ikada imati! Ti se zapitaj za ta dela i sve što radiš. Ja sam ispao kreten, ludak i majmun. Ako opet pokažem isto ponašanje apsolutno svi imaju pravo da me nazovu psihopatom – naveo je Sha i dodao:

– Ne želim više kontakt sa ovim zlom! Ubrzo ćete videti novog Nenada!

Na pitanje da li je zaista rešio da stavi tačku na odnos sa Traom, on kaže:



– Ne bih ni ja sam sebi verovao, da gledam sve ovo sa strane. Odlučio sam da stavim tačku na sve, i ona je odlučila naravno. Zaista ne mogu da verujem da neko može tako da se ponaša, da baca hranu, pali stvari… I napolju mi je svašta radila, haosi, prevare, odavno je trebalo da stavim tačku. Da se desi, nekim svetskim čudom, da njoj prorade emocije prema meni, da mi živimo zajedno, treba da razmišljam da li će nešto da mi se desi… Neću da je vređam, neka – poručio je reper i istakao da mu je najviše žao što Tara mora uvek da ispadne žrtva.

–  Žao mi je što ona nikada neće reći da je u njoj problem i nikada neće biti realna. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz