Pretraži

„ONA IMA PUNO ŽIVOTNOG ISKUSTVA“: Al Paćino po prvi put progovorio o trudnoći njegove pet decenija mlađe devojke

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/nooralfallah

Par je u vezi dve godine, a Nur je već u osmom mesecu trudnoće. Nakon potvrde njegovog potparola za TMZ i Paćino se oglasio za Dejli Mejl.  • Veoma je posebno. Oduvek je dolazak dece na svet bio poseban. Ja imam mnogo dece, ali ovo je baš posebno zato što dolazi u ovom trenutku, u ovo vreme mog života – rekao je glumac.

    Dok će Nur ovo biti prvo dete, Paćinu će biti četvrto. On ima ćerku Džuli Paćino, koja ima 33 godine, iz veze sa Džen Tarant i 22-ogodišnje blizance Oliviju i Antona Paćina iz veze sa Beverli Di Anđelo. Takođe, glumica i model Kamila Moron smatra za Paćina da je njen očuh s obzirom na to da je sa njenom majkom, Lusil Solom, proveo nekoliko godina.

    Izvor je za Entertaiment Tonight otkrio nešto više o samoj Nur, o kojoj se malo zna, s obzirom na to da je ona producentkinja, te radi iza kamere.

  • Nur dolazi iz bogate porodice i zrela je za svoje godine. Ima puno životnog iskustva zbog svog porekla. Odrasla je u Los Anđelesu i oduvek je imala dobre veze i bila deo ove scene kada se radi o ljudima sa kojima provodi vreme, gde putuje i tako dalje. Ona je oduvek osećala privlačnost prema starijim muškarcima, još otkad je počela da ulazi u veze. Ona je kreativna i već neko vreme gradi u filmskoj industriji i simpatična je i zabavna devojka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz