Pretraži

„On ne koristi dezodorans!“ Slavna glumica snimala prisne scene sa jednim od najzgodnijih muškaraca Holivuda, pa šokirala priznanjem

Showbiz
1
Foto: Mary Evans/Allstar/Graham Whitby / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Poznata glumica Kejt Hadson gostovala je u jednoj emisiji, pa je tom prilikom otkrila šokantne detalje vezane za poznatog glumca sa kojim je snimala prisne scene.

Metju Mekonahi je jedan od najuspešnijih glumaca današnjice i važi za jednog od najvećih zavodnika. Zbog svog „simpatičnog“ izgleda, ali i isklesanih trbušnjaka, pre nego što se probio često dobijao sladunjave uloge zavodnika.

Kasnije je uspeo da se izdvoji i kao kvalitetan glumac, a ne kao pozanti lepotan, a 2014. godine je osvojio Oskara za najboljeg glumca za ulogu Rona, kauboja obolelog od side, u biografskom filmu „Poslovni klub Dalas“.

I premda svi pričaju o njegovom spoljašnjem izgledu, njegova koleginica Kejt Hadson je tokom gostovanja u emisiji „Watch What Happens Live“ otkrila njegove neobične higijenske navike koje su zgrozile mnoge.

Naime, njih dvoje smo zajedno gledali u filmovima „How to Lose a Guy in 10 Days“ i „Fool’s Gold“, u kojima su imali i romantične scene, ali sada je glumica priznala da nije baš volela da se ljubi sa Metjuom.

Naime, tom prilikom ju je voditelj Endru Koen, pitao ju je da li je tačno da je naterala glumca da koristi dezodorans dok su snimali romantičnu komediju „Fool’s Gold“.

„Ne! On ne koristi dezodorans“ odgovorila je ona, pa dodala:

„Usput, ni ja ga ne koristim, mi smo prirodni“.

Foto: Mary Evans/Allstar/Andy Hylton / Mary Evans Picture Library / Profimedia

I premda je odgovor delovao kao šala, ona je ubrzo priznala da je nekada on toliko imao problema sa higijenom, da je mogla da ga „oseti na kilometar“.

Inače, svojevremeno se i sam glumac tokom intervjua za časopis „People“ dotakao ove teme, pa i sam priznao da ne koristi dezodorans.

„Ne volim da imam miris nečeg ili, još gore, nekog drugog. Zato nikad ne koristim dezodorans.“

Ono što su mnogi komentarisali ovom prilikom jeste poznatu činjenicu da je glumcu omiljeni hobi džoging, pa se svi pitaju kako izgleda kada u takvoj prilici ne stavi dezodorans.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz