Pretraži

,,ON JE BIRAO, SADA JE KASNO“: Tara ne želi da se pomiri sa Sha (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Naime, kako je Sha istakao ima jaku intuiciju i da neke stvari može da predvidi, a onda je priznao da je lagao sebe jer je verovao u Tarine priče. Tara se ubrzo nakon toga oglasila na svom Instagram storiju gde je definitivno stavila tačku na ovu ljubavnu romansu.

– Hahaha, 'ajde ovako, ja sam napolju već neki period, pogledala sam preko 50 klipova gde se kune i laže me. Gledam od kad sam izašla muvanje sa Paulom i sve što zna da mi smeta, ne oglašavam se povodom bilo čega i trpim torturu nacije, da bi on ustao i zbog hipotetičkih pitanja me ostavio? Svako bira šta će da svira, ljudi, a on je birao, tako da… To je to – napisala je ona.

Međutim, reper se ubrzo pokajao nakon što je javno ostavio Taru, te se cimerima jadao i otkrio da nije želeo to da uradi.

 Ja želim nju, volim je svim srcem. Iz besa sam rekao ono što sam rekao, ne znam šta da mislim. I nema šta, moji moraju da prihvate – istakao je reper.

Ali po Tarinim objavama možemo zaključiti da je ona ipak sigurno u svoju odluku i da ne želi da oprosti to što ju je reper ostavio javno.

– Sad je kasno, žao mi je – napisala je Simova na Instagramu.

Photo: Instagram/tarasimov

Photo: Instagram/tarasimov

 

Photo: Instagram/tarasimov

Photo: Instagram/tarasimov

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz