Pretraži

„ON JAKO NEDOSTAJE NA ESTRADI“: Katarina Živković o prijateljstvima iz javnog sveta, karijeri i odnosu sa Milanom Stanković

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Svoje početke je imala u jednom muzičkom takmičenju gde se istakla svojim glasom i od tada ne prestaje da osvaja svoju publiku hitovima.



Ipak, kako sama kaže i dalje ima tremu pred kamerama i taj osećaj je nikad nije prošao.

Uvek sam zgrčena, jer onda momak izvadi kameru i kaže pričaj, on mi postavlja pitanja, ja odgovaram, tako da sam zgrčena. Nije onlajn jer je ispred mene, zgrčena sam ispred reflektora. Sve je to simpatična trema, jeste da dvadeset godina radim ovaj posao, uvek postoji pozitivna trema, logično je da imaš odgovornosti prema svima, jer moraš da paziš šta izgovaraš i kako sebe predstavljaš – otkrila je pevačica za "Blic".

Pored nje, iz istog takmičenja su potekla mnoga imena sa domaće estrade, među kojima su Tanja Savić, Milan Stanković, Milica Todorović. Katarina je sada otkrila sa kim je ostala u kontaku, ali i u kakvim je odnosima sa Milanom Stankovićem koji se povukao sa estrade i okrenuo veri.

Iz svoje sezone sam najbliža u poslednje vreme sa Radmilom. Nisam se čula sa Milanom i mnogo mi je žao, on jako nedostaje estradi. Jednostavno uvek je govorio šta misli, a šta drugi ljudi ne žele da čuju, tako da odmah nije dobro došao. Razumem ga zašto se povukao i zašto mu je svega bilo preko glave, ali to je veliki gubitak za estradu. Njegovi stavovi su ispravni, ali to ne treba izgovarati jasno i glasno, zato je on sankcionisan ili nije želeo da ćuti i samo je izašao iz cele te priče.

Katarina je navela da je i sama bila takva ranije, da je prošla kroz težak period na estradi, ali da nikada nije razmišljala da se povuče.

Iznosim svoje stavove zato sam bila sankcionisana od strane nekih televizija, a instagram mi je bio blokiran neko vreme. Onda shvatiš da ti kao pojedinac, možeš da nastaviš da se boriš i iznosiš svoje stavove, ali žargonski rečeno, onda sam ga ugasila što se tiče pevanje i mog posla – rekla je Kaća.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz