Pretraži

ON ILI DEVITO? Tozla progovorio o tome ko je prvi stavio masku na našoj sceni

Showbiz
0
Photo: YouTube/IDJVideos.TV

Na domaćoj estradi masku takođe nosi Devito, ali se ne zna tačno ko je prvi počeo sa njenom upotrebom. Tozla je priznao da mu je neko na Instagramu poslao da je on bio prvi koji je stavio masku.

  • Ne znam da li sam u tom trenutku bio jedini. Generalno nije ni bitno ko je prvi, to je već duže vreme trend u svetu. Masku nosi gomila izvođača van. Kod nas je to novina, ali generalno u svetu i nije tolika. Definitivno je to zanimljivo za naše prostore. Kod nas je standardno, da kažemo, bilo van šablona što smo uradili to sa maskama. Mislim da je to dobra fora što je tako ispalo da smo pioniri nošenja maski kada je reč o estradi – rekao je on za IDJTV.


Tozla je istakao da će maska uvek njegov zaštitni simbol.

  • Uvek ću biti u bar nekom delu spota pod maskom. U nekim narednim projektima imamo plan da tu masku ne forsiramo toliko pošto je postala zaštitni znak – objasnio je on.

Reper se dotakao svetske muzičke scene, na kojoj su već od 70-ih počeli da stavljaju maske, ali i domaće.

  • Postoje neki bendovi, reperi i ljudi iz elektronske muzike, koji su mnogo davno krenuli da nose maske. Kod nas ne znam, nemam te informacije, ne bih da tvrdim da sam ja prvi. To nije ni važno, jer je ovde u centru pažnje muzika, a ne maska. Ja sam tu masku iz potpuno drugačijih razloga počeo da nosim – zaključio je Tozla za IDJTV.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz