Pretraži

Oglasio se Voyage i otkrio da li je u vezi sa Đinom Džinović! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

I iako je većina mišljenja da su sjajan par, mladi izvođač je sada demantovao navode o vezi sa Džinovićevom.On se oglasio na Instagramu gde je fanovima odgovarao na pitanja, a jedno se ticalo upravo veze sa Đinom.

  • Da li je istina da ste ti i Đina u vezi? – glasilo je pitanje, na šta je Mihajlo odgovorio:

– Kratko i jasno – nije. Jako mi je žao što je moj privatni život toliko kompromitovan i toliko se očekuje od njega nešto skandalozno da ispada da ne smem da imam drugaricu ni jednu… Tako je bilo pre tri, četiri meseca sa onom kako su je zvali "Turkinjom" tako je i sad – napisao je on i dodao:

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

– Pustite me na miru, nemam devojku, ali sam normalan čovek i imam drugarice. Đina je divna osoba sa kojom volim da provodim vreme, ali nadam se da u ovom degenerisanom vremenu neko može da shvati da muško-ženska prijateljstva zapravo postoje i prekinu da seksualizuju sve što vide. Da, "izlazimo u restorane", i da "često smo zajedno", ali smo isključivo prijatelji. A lažima i fikcijama nam samo pravite problem u privatnom zivotu. Naučite da poštujete barem nešto u životu – napisao je Mihajlo evidentno besan zbog natpisa u medijima.

Podsećamo, glasine o njihovoj navodnoj vezi počele su da se šire kada je Đina na Tiktoku postavila snimak iz kreveta sa Voyage-om. Takođe, sumnje su podgrejane i kada su njih dvoje na Instagramu postavljali storije sa iste lokacije, a posebno nakon što ih paparaco uhvatio zajedno na romantičnoj večeri u jednom restoranu.

Tada je, kako se pisalo, došlo i do poljupca, što je većina protumačila kao potvrdu da su u ljubavnoj romansi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz