Pretraži

OGLASIO SE NAKON TEŠKOG ZDRAVSTVENOG STANJA: Saša Kovačević uputio reči zahvalnosti i najavio povratak na scenu

Showbiz
0
Screenshot: IDJTV

Naime, on je u proteklom periodu imao ozbiljniji zdravstveni problem zbog kog se povukao iz javnosti.Saša je bio primljen u Urgentni centar 20. maja, nakom što mu je krvna slika bila loša i osećao se malaksalo.

Saša je delovao loše kad je došao. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak – rekao je izvor tada, a informaciju da je pevač loše potvrdio je i njegov PR tim, piše "Alo!".

Nekoliko dana posle toga, Saša je pušten iz bolnice na kućno lečenje.

Sada, nakon mesec dana borbe sa zdravstenim problemima, oglasio se i Saša koji se zahvalio svima na brizi, a posebne reči zahvalnosti je imao za ljude koji su brinuli o njemu.

Dragi moji, nakon gotovo mesec dana odsustva, imam potrebu da vam se javim. Pre svega da vam se zahvalim na brizi i ljubavi. Poslao bih veliku zahvalnost Urgentnom i Kliničkom centru, koji su svih ovih dana vodili računa o meni. Izvinjavam se za sve koncerte koji nisu mogli da se dogode, ali od jula nastavljamo jako. Pripremam nove pesme i dobre stvari, tako da se ubrzo družimo – rekao je pevač u video snimku koji je okačio na svoj Instagram profil.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz