Pretraži

Drama oko filma „It Ends With Us“ ne prestaje! Nakon lavine negativnih komentara na račun Blejk Lajvli, oglasio se i njen kolega pa poručio SAMO JEDNO

Showbiz
0
Credit: Johns PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Brendon Sklenar je progovorio o navodnim problemima iza scene sa svojim kolegama iz filma „It Ends With Us“.

Film, rađen po uzoru na bestseler Kolin Huver, podigao je veliku prašinu zbog svoje radnje i glumačke ekipe koja stoji za njega.

Međutim, drama koja se odvija poslednjih nekoliko nedelja između glavnih glumaca, Blejk Lajvli i Džastina Baldonija, bacenila je u zasenak ovaj projekat i skrenula pažnju sa poruke koju je trebalo da pošalje kada se radi o nasilju u porodici.

Credit: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sada je Brendon Sklener odlučio da se oglasi i progovori o drami koja je zasenila film i njegovu radnju. Iako njegove kolege, kao i ljudi iza kamera ovog filma, nisu komentarisali brojne spekulacije koje se šire po mrežama, Brendon je osetio potrebu da to uradi kako bi ukazao na važnost teme kojom se ovo ostvarenje bavi.

„Želeo bih da odvojim trenutak i obratim se povodom svih stvari koje kruže po internetu,” napisao je Sklenar na Instagramu u utorak, 20. avgusta. „Kolin Huver i žene iz ove ekipe predstavljaju nadu, istrajnost i izbor žena da sebi obezbede bolji život. Okrivljivanje žena koje su uložile toliko svog srca i duše u stvaranje ovog filma, zato što veruju tako snažno u njegovu poruku, čini se kontraproduktivnim i odvraća pažnju od onoga o čemu se ovaj film zapravo radi.”

Nastavio je: „To je, u stvari, suprotno od poente. Ono što se možda dogodilo ili nije dogodilo iza scene ne bi trebalo, i nadam se da neće, umanjiti ono što su bile naše namere u stvaranju ovog filma. Bilo je obeshrabrujuće videti količinu negativnosti koja se širi na internetu.”

Sklenar je podelio da se „neko vrlo blizak“ njemu „bori sa odnosom koji je veoma sličan Lilinom“. (U filmu, lik Lili, koju igra Blejk Lajvli, nalazi se u nasilnoj vezi sa Rajlom, kojeg glumi Džastin Baldoni.)

„Osećam odgovornost da ovo oživim i pomognem da se ta poruka proširi dalje,” napisao je. „Pre mog angažmana u ovom filmu, ona nije čula za knjigu. Tek tada ju je pročitala. Ona pripisuje zasluge Kolininoj knjizi, a potom i ovom filmu, za spas njenog života.”

Sklenar je istakao da „nema nijedne osobe uključene u stvaranje ovog filma“ koja nije bila „svesna odgovornosti koju smo imali u stvaranju ovog filma.”

„Imamo odgovornost prema svim ženama koje su doživele generacijske traume — porodično nasilje — ili se bore sa gledanjem u ogledalo i ljubavlju prema onome što vide,” nastavio je. „Ovaj film je surova realnost za muškarce koji moraju da se dovedu u red i preuzmu odgovornost za sebe i svoje postupke.”

Sklenar je dodao da je cilj filma „inspirisati,“ kao i „priznati i potvrditi,“ te „uliti nadu“ i pomoći „ljudima da se osećaju manje usamljeno.“

„Na kraju krajeva, film treba da širi ljubav i svest,” napisao je. „Nije mu cilj da, po ko zna koji put, učini žene ‘lošim momcima’. Hajde da zajedno pređemo preko toga.”

Zaključio je: „Sve što tražim je da se, pre nego što počnete da širite mržnju na internetu, zapitate kome to pomaže. Zapitajte se da li su vaša mišljenja zasnovana na činjenicama. Ili jednostavno želite da budete deo nečega. Hajde da zajedno budemo deo nečeg boljeg. Deo nove priče koja se piše za žene i sve ljude širom sveta.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brandon Sklenar (@brandonsklenar)

Blejk Lajvli i Džastin Baldoni su nedavno bili u centru pažnje zbog navodnih nesuglasica, a neki fanovi misle da je Sklener na Blejkinoj strani jer je bio prisutan na konferencijama za štampu sa njom (drugi primećuju da ponekad ne izgleda oduševljeno njenim odgovorima, posebno kada je u pitanju priča o porodičnom nasilju).

Ranije ovog meseca, časopis Us Weekly saznao je da je Baldoni — koji nije bio deo nijednog grupnog intervjua — angažovao PR veterana za krizne situacije, Melisu Nejtan.

Tokom snimanja filma, koji je baziran na knjizi iz 2016. godine istog imena, Lajvli i Baldoni su imali „kreativne nesuglasice“, rekao je izvor ekskluzivno za Us Weekly.

„Na snimanju su postojala dva tabora — tim Blejk i tim Džastin,” rekao je insajder ranije ovog meseca. „Ova kreativna borba postavila je ton za negativno iskustvo iza scene i prerasla u to da više ne razgovaraju.”

Blejk, Džastin i njihovi drugi kolege još uvek nisu javno komentarisali ovu dramu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz