Pretraži

Oglasio se bivši Kim Kardašijan nakon Kanjeovih tvrdnji da postoji njihov drugi kućni video

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Tokom razgovora sa voditeljem Džejsonom Lijem, reper je naizgled aludirao na postojanje drugog snimka seksualnih odnosa na kom se pojavljuje njegova bivša supruga Kim Kardašijan i njen bivši Rej Džej, što starletin tim demantuje.

U jednom trenutku tokom njihovog razgovora Kanje je tvrdio da je nabavio laptop sa neobjavljenim snimcima Kim i njenog bivšeg dečka.

  • Dao sam joj ga i zaplakala je kada ga je videla. To pokazuje koliko je iskorišćena. To predstavlja koliko je ljudi nisu voleli i samo su je videli kao robu – rekao je reper.

U novom tvitu objavljenom 26. januara, Rej Džej se oglasio da se pozabavio spekulacijama.

  • Ovo mora da prestane. I ja imam decu – poručio je.

Njegov menadžer Dejvid Vajntraub takođe je dao izjavu za E! News.

  • Rej Džej je trenutno fokusiran na svoju decu, tehnološku kompaniju Raicon i svoju filmsku/tv/muzičku karijeru, on samo želi Kim i Kanjeu sve najbolje u svim njihovim nastojanjima i neće razgovarati ili se baviti prošlošću – objasnio je on.


Snimak seksa Kim i Reja Džeja, koji je snimljen dok su se zabavljali 2003. godine, izašo je u javnost 2007. Ranije ove nedelje, tim rijaliti zvezde je demantovao bilo kakve tvrdnje da postoji drugi video seksa.

  • Nakon pregleda, nije bilo ničeg seksualnog neviđenog, samo snimak u avionu na putu za Meksiko i snimak u klubu i restoranu na istom putovanju – rekao je njen predstavnik za E!News.

  • Kim ostaje čvrsta u svom uverenju da ne postoji nova druga traka. Posle 20 godina, ona zaista želi da nastavi dalje sa fokusom na pozitivne stvari koje radi kao majka, preduzetnica i zagovornica pravde i reforma.

Još u oktobru 2018, Kim je u intervjuu podelila da su Kanjea drugi upozorili da ne izlazi sa njom zbog kontroverzne trake. Oni su imali četvoro dece zajedno tokom svog šestogodišnjeg braka.

  • Prošli smo kroz mnogo toga zajedno. Suprotstavio se svetu zbog mene kada su mu svi rekli: 'Ne možeš izlaziti sa devojkom sa seks snimkom. Ne možeš izlaziti sa devojkom iz rijaliti programa. Ovo će ti uništiti karijeru." Svi su mu to govorili. Meni je on rekao: ,,Oh, nećeš mi govoriti šta da radim" – rekla je Kardašijanka. 

Što se tiče Reja Džeja, on je nedavno pohvalio porodicu Kardašijan-Džener za njihov dugogodišnji rijaliti šou "Keeping Up With the Kardashians". Tokom poslednje sezone, pevač je poslao dobre želje Kim i njenoj ekipi.

  • Mislim da kada se jedna stvar završi, nešto pozitivno dolazi posle. To je samo novo poglavlje u životu i mislim da je sa uspehom koji su imali na E! news to bio dobar uspeh za sve – rekao je.

Dodao je: „Znam da se, gledajući u budućnost, dešavaju neke velike stvari i toj porodici, toliko ljubavi, čestitki i sjajnog uspeha."

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz