Pretraži

OGLASILI SE „PRIJATELJI“: Potresna objava osvanula na zvaničnom Instagram profilu popularne serije povodom smrti Metjua Perija

Showbiz
0
prijatelji metju peri
Foto: MIKE NELSON / AFP / Profimedia

Vest o smrti poznatog glumca Metjua Perija rastužila je ceo svet, a sada su se povodom ove tragedije oglasili „Prijatelji“.

Poznati glumac kog su svi znali kao Čendlera iz mnogima omiljene serije “ Prijatelji“ umro je iznenada, a pored porodice mnoge poznate ličnosti se su se oglasile povodom ovog događaja i oprostile se od njega.

Iako je glumac od 1994. do 2004. godine proveo dosta vremena sa glumačkom ekipom iz serije „Prijatelji“ dok su snimali deset sezona ove popularne serije, niko od poznate šestorke se još uvek nije oglasio povodom smrti glumca, što je iznenadilo mnoge. Ipak na zvaničnom Instagram nalogu serije „Prijatelji“ pojavilo se zvanično obaveštenje:

– Skrhani smo vešću da je Metju Peri preminuo. Bio je pravi dar za sve nas. Naše srce je uz njegovu porodicu, voljene osobe i sve njegove obožavaoce – navodi se u zajedničkom saopštenju serije „Prijatelji“ („Friends“) i Warner Bros TV.

metju peri prijatelji
Foto: Youtube printscreen/WatchMojo.com

Podsetimo se, Peri je pronađen u hidromasažnoj kadi u svom stanu u Los Anđelesu. Kako navodi neimenovani izvor za američke medije, u blizini tela glumca nisu pronađeni nikakvi narkotici i policija ne sumnja na nasilnu smrt ili pokušaj ubistva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz