Pretraži

OGLASILE SU SE EKSKLUZIVNO ZA IDJTV: Da li je puklo drugarstvo između Nine Đogani i popularne tiktokerke?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Naime, mlada Irena je dobila pregršt komentara koji su bili upućeni na račun njenog fizičkog izgleda i kako ispred kamere ne liči na osobu sa društvenih mreža, tačnije sa svog Instagram i TikTok profila, dok su Ninu Đogani pohvalili i istakli kako ima neverovatnu harizmu i "dobru žvaku". 



Nedugo nakon njihovog gostovanja pojavile su se i spekulacije da su se prijateljice razišle upravo zbog loših komentara koji su usledili nakon njihovg gostovanja.

Tragom tih informacija, kontaktirali smo Irenu i Ninu. Obe su bile jasne u svojoj nameri, a to je da ne žele da otkrivaju detalje svog trenutnog odnosa. 

Ne bih da komentarišem ništa za to, stvarno. Ne zanimaju me spekulacije – rekla nam je Đoganijeva, a sličan odgovor je imala i tiktokerka.

Zaista ne bih sada da pričam o tim stvarima, nadam se da me razumete. Što se tiče gostovanja, i loša reklama je dobra. Ja sam sve to super prihvatila i znam da ne izgledam tako. Ljudi kada me vide kažu mi: ,,Koliko si lepša uživo, niko te nije prepoznao" … Ali eto, samo loš dan i poza – rekla je Irena, a prvi deo njenog odgovora implicira da su se navodi o prekidu prijateljstva s pravom pojavili na Internetu, zajedno sa Nininim poslednjim videom na TikToku, o kom smo pisali OVDE

Njihovo gostovanje u IDJQuiz-u možete pogledati u nastavku: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz