Pretraži

OGLASILE SE ROBINJE PEVAČA KOJI JE UHAPŠEN: U videu otkrile kako su živele sa ozloglašenim R Kelijem

Showbiz
0
Photo: Instagram/rkelly

Roditelji dve devojke, koje su živele sa uhapšenim pevačem R Kelijem, zvali su policiju kako bi pronašli svoje ćerke, a ubrzo nakon toga one su se oglasile putem videa i otkrile gde borave i kako provode dane.

——————– Sponsored ——————–


R Kelly nedavno je uhapšen u Čikagu zbog optužbi za zlostavljanje, silovanje, posedovanje eksplicitnih snimaka s mladim devojkama i trafiking.

Pevaču će se suditi u Njujorku po 13 tačaka optužnice, koja obuhvata namamljivanje maloletnog lica, posedovanje eksplicitnih snimaka maloletnih lica, ometanje pravde, trafiking, seksualno zlostavljanje i druge činove.

U trenutku hapšenja u pevačevom stanu bile su dve devojke, Joicelin Savage i Azriel Clari, koje su navodno njegovi seksualni robovi, dok on tvrdi da je sa njima dvema u vezi.

Kako piše "TMZ", Joicelin Savage i Azriel Clari su zarađivale novac radeći kao njegovi asistenti. Devojke su mu pomagale u rezervacijama i drugim poslovima, i plaćao ih je za to. Dao im je i nedeljnu stipendiju i uspele su da uštede veliki deo tog novca, jer je on sve finansirao. Njihov problem sada je dobijanje pristupa tom novcu.Njihov advokat, Gloria Schmidt, rekla je da jedan od Kellijevih zaposlenih obično daje Azriel i Joicelin novac.

Jedina stvar o kojoj ne treba da brinu je krov nad glavama. Izvori TMZ-a kažu da im je smeštaj plaćen do kraja godine, tako da mogu živeti tu bez rente.

Ovde smo u Trampovoj kuli i tu smo već godinama. Krećemo se slobodno, odlazimo i dolazimo kako hoćemo. Evo, baš smo jutros bile u šetnji – rekle su one i dodale:

– Samo smo htele ovo da razjasnimo. Ne verujte svemu što čujete.

Porodice devojaka izrazile su zabrinutost za svoje kćerke, a roditelji Joicelin Savage su rekli da nisu uspeli da stupe u kontakt s njom. 

"TMZ" piše da će se devojke doći na Kelijevo saslušanje i da će nakon odluke sudije održati konferenciju za medije. 

Federalni tužioci su već uputili svoj slučaj sudiji kako Kellija ne bi pustili sa kaucijom pre suđenja. Pored toga, advokat njegovih devojaka kaže da one žele da podignu platu koju im pevač duguje.

https://youtube.com/watch?v=wxBlgVVZ4jQ

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz