Pretraži

Oglasila se Tanja Savić nakon navoda da je bila u vezi sa političarem

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

U medijima je odjeknula vest kako je pevačica Tanja Savić bila u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, a ona se za jedne domaće medije oglasila tim povodom. 

Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smešno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije! Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono… Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! (smeh) Pogotovo zbog nje! – rekla je Tanja i dodala:  • Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) – otkrila je pevačica.

Podsetimo, sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa izvesnim, mladim političarem iz BiH, a nije reč o Miloradu Dodiku.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz