Pretraži

Oglasila se Senidina menadžerka i otkrila istinu o napadu na pevačicu

Showbiz
0
photo: Dragan Medaković

Naime, vest da je Senidah doživela neprijatnost na nastupu prijavio je medijima jedan posetilac, koji je rekao da, dok je pevačica bila na sceni, bačen je suzavac na binu, zbog čega je nastup odmah prekinut.

Ipak, ovim povodom oglasila se Senidina menadžerka koja je te natpise oštro demantovala.

  • Svakako demantujem. Sve što mogu da kažem jeste da se spremamo za koncert na Zlatiboru za reprizu Nove godine – rekla je kratko ona za domaće medije.


Takođe, ona je navela da je pevačica bila raspoložena i da je imala uspešan nastup.

– Senida je bila super raspoložena. Napravila je spektakl na sceni, Na početku večeri posetioci su masovno držali prskalice u rukama, pa je to možda nekom zaličilo na suzavac. Ona je održala koncert, kada je završila, lično sam je otpratila do auta. Sve je prošlo više nego dobro, a navodi o napadu su malicozni. Ja ću vašem portalu ustupiti i video koji potvrđuje sve ovo što govorim – rekla je za B92 Senidina menadžerka.

Podsećamo, ubrzo nakon vesti o napadu u estradnim krugovima je nastala polemika o tome da je Senida već dugo na meti "opasnih likova" kojoj se zamerila pre dve godine. 

Poznato je takođe da Senidah već duže vreme nigde ne ide bez obezbeđenja jer je u strahu za svoj život s obzirom na to da je već dobijala pretnje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz