Pretraži

Oglasila se Luna Đogani nakon vesti da se udala (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Prema pisanju svih domaćih šoubiz medija, Luna Đogani i Marko Miljković su danas stali na ludi kamen, samo u prisustvu svojih kumova, bez roditelja. Prema navodima medija, popularni par je danas u tajnosti obavio crkveno i opštinsko venčanje, ali samo u prisustvu kumova. Zbog epidemiološke situacije, ali i Lunine poodmakle trudnoće, nisu se odlučili za veliku proslavu, pa svečanom činu neće prisustvovati čak ni njihovi roditelji. 

Ona se nakon ovoga oglasiila i demantovala medijske naslove. 

  • Ono kada ustaneš pre dvadeset minuta i saznaš da si se jutros udala  – rekla je ona na storiju, vidno iznenađena naslovima koje je zatekla, pa se kasnije ponoov oglasila. 

  • Ćao svima. Samo da se oglasim povodom današnjeg ludila vezanog za venčanje. Samo sam htela da kažem, da se ne šalim kao na prošlom storiju, d aljudi pogrešno ne shvate. Danas stvarno nije bilo zakazano, niti je trebalo da bude venčanje. Nije bilo u planu, niti narednih dana. Nema potrebe da lažemo za tako nešto, to je jako lepa stvar i vest. Mi ne bismo ni krili da se tako nešto desilo. Ljudi, tačnije novinari, su dobili pogrešne informacije. Sad sam jedva uspela da im objasnim da idu kući, da ne stoje džabe njih dvadeset ispreed zgrade, da čekaju nešto što se danas neće desiti. Pošto vidim da sada piše da su oni nama pokvarili i da mi sada bežimo, otkazujemo. To ne može tek tako da se orkaže, na dan venčanja. danas jeste četrnaesti, moja i Markova mesečnica. Uopšte nije bilo u planu da se venčamo danas, zbog tog datuma. Mi na to ne gledamo tako. Toga će biti, kada mi odlučimo sve i pripremimo, ali ne danas. Bićete obavešteni, i novinari. To ne može da se sakrije, niti ima potrebe da se sakrije tako lepa stvar. samo sam želela još jednom da demantujem da smo zbog svega ovoga otkazali – rekla je Đoganijeva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz