Pretraži

ODVRATNO I UZNEMIRUJUĆE! JK uputila oštre reči na račun bizarne kreacije koju je ponela Kajli Džener! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Naime, Kajli Džener snimljena je na jednoj reviji visoke mode čuvenog francuskog brenda u okviru Nedelje mode u Parizu, a ovom prilikom nosila je skupocenu kreaciju brenda Schiaparelli. 



Haljina neobičnog kroja izrađena od crnog materijala na sebi je imala glavu lava, što je Karleušu, ali i mnoge druge borce za zaštitu životinja, izbacilo iz takta, zbog čega je morala javno da reaguje.

Karleuša se, naime, oglasila na Instagramu gde je objavila Kajlinu fotogragiju sa pomenute revije, a za Kajlin modni odabir JK nije štedela reči. 

Foto: Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia

Foto: Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia

 

Ovo nije moda. Ovo je promocija i veličanje trofejnog lova. Odvratno i uznemirujuće. Neukusno i pogrešno – istakla je vidno izrevoltirana JK.

Podsećamo, pop zvezda Jelena Karleuša jedna je od najglasnijih boraca za zaštitu životinja na ovim prostorima, a od 2019. godine je ambasador PETA-e. Ona neretko na društvenim mrežama apeluje da treba da treba da prestanemo da konzumiramo meso kako bismo sačuvali životinje, a jednom prilikom je snimila i editorijal u okviru kampanje protiv nošenja krzna na kome je pozirala obnažena, čime je poslala snažnu poruku.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz