Pretraži

,,ODVRATNA JE I OČAJNA“: Tara Simov isprozivala bivšu pobednicu rijalitija (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Tara je istakla da kada je motivacija u pitanju, tu je najviše motiviše njen otac s obzirom na to da je vrlo porodičan čovek, međutim kada je lepota u pitanju bez problema je govorila o osobama sa naše javne scene.



– Iskreno jesam pristalica estetckih korekcija, kada je to u nekoj meri i kada je dozirano. Ja imam samo usne i to se apsolutno ni ne primećuje. Što se tiče lepote, mislim da se to negde pretvorilo u lažnu lepotu, to su grudi, zadnjice, jagodice, vilice i tako dalje. Meni se to ne dopada. Što se tiče lepih žena na našoj javnoj sceni, jeste Dejana Živković, Sofija Milošević, Anna Lazarević i Breskvica. Neko ko mi ne se ne dopada fizički je Stanija Dobrojević – istakla je ona.

Takođe, kada je u pitanji cringe na našoj javnoj sceni, ona je bez problema izdvojila osobu za koju smatra da je zaista cringe.

Bivša pobednica rijalitija. Odvratna je, očajna je. Iva je neko je imao komunikaciju sa jednom mojoj prijateljicom i upućena sam u te neke glasovne poruke i priče kako ljudi treba da budu ljubomorni na nju, zato što je ona previše dobra riba, tako da… – bila je iskrena Tara.

Pogledajte novo izdanje emisije "HOT ID" i saznajte šta je Tara rekla o zavisnosti, TikToku i budućnosti:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz