Pretraži

,,ODUZELA MI JE PRIJATELJE“: Milica Tomašević o popularnosti koju je stekla

Showbiz
0
Screenshot: Instaggram/ mtomasevic222

S obzirom da serija u kojoj glumi svakim danom ruši sve rejtinge gledanosti i da ne postoji mesto koje ova atraktivna glumica ne poseti, a da je ne prepoznaju, Milica nam je otkrila šta joj je donela, a šta odnela popularnost. 



  • Donela mi je, ali mi je i odnela prijatelje. Tu su neki benefiti u smislu kada te neko prepozna, pa neki posao možda malo brže završiš, to je sve zanimljivo, ali ništa suštinski bitno.  Donela mi je jednu vrstu odgoornosti, definitivno veće odgovornosti nego ona koju sam imala kada nisam bila javna ličnost. Ako mi nije dan, ja ću izaći sa svojom ćubicom na glavi, koju sve žene volimo i nosimo – nasmejala se ona, pa zatim nastavila.

  • Imam definitivno odgovornost kada vidim da je neko dete tu, kadad vidim da sam mu ulepšala možda dan ili nedelju time što me je ugledalo. Imam tu odgovornost valjda zato što sam ja takva, da mu barem mahnem, da ga zagrlim i poljubim – iskrena je ona. 

Intervju sa Tomaševićevom možete pogledati u ponedeljak u novom izdanju IDJHOT emisije tačno u podne, kada izazi internet premijera na IDJTV Youtube kanalu, gde možete videti šta je rekla i o odnosu sa Ammarom Mešićem.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz