Pretraži

,,ODREKAO SE SINA NA SVE MOGUĆE NAČINE“: Milica Dabović o svom teškom životu

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Iako sama odgaja sina Stefana, koji je nedavno napunio tri godine, sreća je dominantna emocija koja je krasi, a nada da će sve biti mnogo bolje ne napušta je ni kada priča o najvećim životnim lomovima, poput bolnog saznanja da ju je otac njenog deteta lagao i pokrao.   • Srećna sam i ispunjena osoba. Vreme s njim mi je proletelo. Do tada sam bila sama, išla napred, terala po svom. Mnogo je lakše kad imate pravog muškarca pored sebe. Muškarca mog života, Stefana, dobila sam njegovim rođenjem. Ljubav prema njemu ne mogu da opišem rečima – rekla je Milica, pa dodala koliko joj je bilo teško što je sama podizala dete, dok je njegov otac tu bio "samo u naletima".

  • Bilo je preteško sama odgajati dete. Njegov otac nije s nama jako dugo, hvala Bogu na tome. On se odrekao sina na sve moguće načine. Ne zameram mu, lakše mi je sutra da objasnim sinu šta je njegov otac uradio. Sigurna sam da Stefana neće interesovati takav roditelj. Činjenica je da se on pojavljivao nekoliko puta, u naletima, samo da bi uzeo šta mu je bilo potrebno. Žao mi je što je on ušao u moj život samo da bi me pokrao. Ne mogu da se pomirim s time da sam za oca svog deteta izabrala čoveka koji ima dijagnozu iz psihijatrijske ustanove u Beogradu. Žao mi je što sam od svih ljudi izabrala njega. On je daleka prošlost, a moj sin i ja živimo u miru. Kao i svaka majka, borim se za svoje dete.

Nekadašnja srpska reprezentativka je otkrila i da li je i dalje u kontaktu sa Stefanovim ocem i kako se oseća povodom toga. 

  • Nestao je pre dve godine i ne interesuje ga sin. Sad mi je drago zbog toga. Pet dana pred porođaj nisam znala njegovo pravo ime i prezime. Samim tim, nije bilo ni pitanje da se otac upiše u rodni list. Nadam se samo da on vodi računa bar o prvom detetu – izjavila je Dabovićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz