Pretraži

ODNOSI NIKAD BOLJI: Darko Lazić i Ana Sević rešili sve nesuglasice, sada se ponovo našli i to u društvu Katarine

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial, anasevicofficial

Darko i Ana su bili nekoliko godina u braku, iz koga imaju ćerkicu Lorenu. Iako su određeno vreme bili u lošim odnosima i dugo se sudili oko pevačevih obaveza i alimentacije, čini se da su bivši sada zaista izgladili odnose.



Tome u prilog govori i činjenica da su se nakon svadbe našli na još jednom važnom događaju.

Naime, oni su odlučili da Lorenu upišu na folklor, a u kulturno umetničkom društvu pojavili su se Ana, Darko i pevačeva nova supruga Katarina Lazić.

Njih troje čekali su Lorenu da završi sa probom, a ono što je mnogima zapalo za oko je to kako su seli. Naime, Darkova bivša supruga, Ana Sević, sela je između njih, a svo troje su sve vreme ćaskali i gledali njihovu mezimicu.

Podsetimo, Ana je na Darkovoj svadbi otkrila razloge svog dolaska, kao i to kako je na celu situaciju gledao njen suprug Daniel, koji je bio pevačicina pratnja na veselju.

Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno odlični… Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz